Om mine behandlinger og mig…

Hvad er en kropsterapeutisk behandling hos mig

Det er meget vigtigt for mig, at du får din egen oplevelse af en behandling. Derfor kan jeg ikke forklare, hvordan det kommer til at foregå, eller hvad den kommer til at gøre for dig. Det er og bliver meget individuelt.

Jeg kan til gengæld sige, at det klienterne efter en behandling ofte oplever er en form for lettelse, som om en byrde er blevet fjernet og de har fået mere energi til at komme videre.

Mit ønske med mine behandlinger er at:
✔️ afspænde din krop
✔️ skabe flow (gennemstrømning) eller genoprette det naturlige flow
✔️ skabe en bevidsthed om relationen mellem din oplevede smerte og din adfærd/mentalitet, som smerten udspringer af.

En behandling foregår for det meste på briksen, og mange vil kunne genkende teknikker som anvendes indenfor fysiurgisk massage, fysioterapi, akupressur, zoneterapi, kiropraktik og kranio sakral terapi.

 

Erfaringer – jeg gør brug af i min coaching/behandling

✔️ 10 års behandlinger/coaching

✔️ 20 års Ledelse i Forsvaret – fiskeriofficer i Nordatlanten, leder af operationsrummet under våbenembargo i Middelhavet (FN-mission), Skibschef (Kaptajn) på olieforureningsbekæmpelsesfartøj  i indre danske farvande og på minerydningsfartøj i Nordeuropa. 

✔️ Human Ressource Management i Forsvaret og i det private erhvervsliv.

✔️ Bestyrelsesarbejde på Ordrup Skole og Skovshoved Havbad

 

Min egen transformation

Siden 2008 har jeg gennemgået en transformation, som har omfattet mit job, min selvopfattelse, min krop og mit sind. Jeg har lettet mig selv fysisk for godt 20 kilo, fået en krop, der er stærkere, mere smidig og væsentligt mere afspændt. Jeg har skabt mere indre rum, mere plads til kærlighed, mere overskud og kan med ro i sindet sige, at jeg er en lykkeligere udgave af mig selv. Ikke dermed sagt, at jeg var ulykkelig, da jeg stod som karriereofficer i Søværnet og var kaptajn på mit eget skib med en fantastisk besætning. 

Der var bare noget inden i mig, der rørte på sig. At min passion havde ændret sig, og at jeg skulle udnytte mit potentiale og gøre en forskel på en anden måde. Når jeg så tilbage på hvilke situationer, der gjorde mig mest glad i mit professionelle virke som Officer og Chef, så var det altid, når jeg kunne flytte/udvikle mit personel og gøre en forskel i positiv retning for dem, enten gennem træning, uddannelse, teambuilding eller de personlige samtaler.

Jeg tog derfor en beslutning om at ændre mit liv gennem en ny uddannelse og ændring af min livsstil.  Den positive effekt dette har haft på mig, ønsker jeg også at andre skal have mulighed for at drage  nytte af.

Jeg brænder for at lave det, som jeg gør nu!

 

Uddannelser

  • PTSD (Post traumatisk stresssyndrom) kursus, Manuvision
  • Diverse Masterclasses/efteruddannelser, Manuvision
  • Uddannet saunagusmester
  • Kropsterapeut uddannet, Manuvision
  • MasterCoach i Enneagrammet, Think about It
  • I Søværnet uddannelse i Ledelse, Navigation, Olieforureningsbekæmpelse, Fiskeriinspektion, Minerydning og Dykning
  • Søofficers uddannelsen
  • Værnepligtig menig og befalingsmand i Flyvevåbnet
  • Ingeniøruddannelsen på DIA-B (DTU) de 3 første semestre
  • matematisk/fysisk studentereksamen på Høje Tåstrup Amtsgymnasium