"Du kan starte når som helst - det er aldrig for sent."

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe dig til at finde den træning og metode, du har behov for i forhold til, hvor du er i livet. Træningen skal gøre dig glad, højne dit energiniveau, gøre dig stærkere til at leve livet – så du kan bevæge sig frit uden smerter og nå dine mål.

Har du brug for at vide mere om personlig træning, mine hold, events og coaching – læs længere nede på siden, skriv til mig eller lad mig ringe dig op.

Stella Pii

Jeg har med stor interesse og engagement gennem mere end 25 år samarbejdet med et stort antal kvinder, mænd, unge og børn (har ikke længere tal på) af trænings- og coachingklienter, som jeg har hjulpet med deres krop og hjerne på mange forskellige måder alt efter deres behov.

Jeg er interesseret i dig som menneske, så din alder er ikke vigtig, det er det, du ønsker at opnå og vores kemi, der er vigtig.

Jeg er direkte og har en forventning om, at du vil gøre det der skal til. Alt afhænger af dit engagement for hvornår og hvordan du når, det du ønsker!

Min tilgang til træning og coaching er holistisk.
Jeg ser dig, som et helt menneske med alt det, der er i DIT LIV eks. familie, aktiviteter, arbejde, andre aktiviteter, og hvem du er og er blevet til som menneske.

Jeg er altid på udkig efter ny viden og uddanner mig løbende.

 • Yogaworkshops hos Yoga Factory
 • Introduktion “Funktionel neurologi for behandlere og trænere” Den Intelligente Krop
 • 10 ugers åndedrætsforløb hos Wim Hof
 • Respiration & Diafragma – Kroppens Grundpille hos Move2Peak Academy
 • Udvikler af træningsruter, -øvelser og underviser i træningsapp til IrmaByen
 • Kurser og workshops hos Paul Chek – træningsmetoder og sund livsstil
 • Kurser og workshops hps Deepak Chopra  – meditation og mental sundhed
 • Uddannet Enneagram practitioner (coach) hos Think About It
 • Uddannet healer (TVM)
 • Certificeret Holistic Lifestyle Coach, Paul Chek (level 1)
 • ECA convention i New York City og Florida i 8 – 10 år siden 1990
 • Certificeret personlig træner siden 1998 af Dianne McCaughey
 • Uddannet aerobic-, cykel-/synergi- og kickboksninginstruktør, TRX og Kettlebell
 • Selvstændig entreprenør siden 1996

Det siger mine klienter og forløbsdeltagere

Stella går som personlig træner 360 grader rundt om dig og sætter kærlige spor. Jeg bruger dagligt den teknik, jeg har lært af hende 1 til 1 for mange år siden på f.eks. holdtræning og når jeg træner selv.
Stella ser dig som et helt menneske, dét hun ser, siger hun, du er som kunde hos hende verdens centrum i et meget individuelt forløb. Stella giver dig troen på at du KAN og insisterer på at følge dig til dit mål, når du selv tvivler.
Karen Sophie Lerhard, Madmentor, sundhedrådgiver og coach
Jeg havde tidligere haft personlig træner, jeg vidste bare, at der skulle noget andet til - og det har jeg fået i alle måder. Nu ved jeg at vælge Stella, var det bedste for mig.
BH str. er blevet meget mindre, bælter jeg ikke har haft på i mange år, og det samme med flere par bukser.
Det bedst er, det her: 
Stella hjælper dig med at finde den motionsform, der passer præcis dig. Måden Stella arbejder på har givet mig meget mere gnist og energi i livet samtidig med, at jeg er blevet meget stærkere i hele kroppen.
Testimonial
Lone Monberg Rathsach, Teamleader
Stella er en fremragende træner, der i den grad har sans for de små detaljer, der gør en forskel. Jeg har benyttet mig af kombinationen af Stella og Mads, hvilket har været livsforandrende.
Henrik Lesley
6 måneder tog det Stella at ændre min tilværelse. Du så mig og guidede mig lige så stille, benhårdt, med latter og smil med opmuntring og alvor. Du ved præcis, hvor jeg er hver evig eneste træning. Du ved hvornår nok er nok og hvornår jeg liiiiiiige kan lidt mere eller meget mere - også selvom der er protester fra mig. Jeg er stærk, sund, slank, sover hver nat og min stofskiftealder er meget lavere end min nuværende alder.
Profilbillede
Kristina Blach, Personal Assistant

Gør det for dig!